DOLAR
34,15 -0,15%
EURO
38,02 0,28%
ALTIN
2.886,17 -0,41%
BITCOIN
2.156.540,46 0,01%

A Milli Kadın Voleybol Takımı Dominik Cumhuriyeti'ni Yendi

İlkin Aydın, Dominik Cumhuriyeti karşısında sergiledikleri performansı övdü ve takım arkadaşlarına tebrikte bulundu.

Yayın Tarihi: 01.08.2024 14:03
Güncelleme Tarihi: 01.08.2024 14:54

A Milli Kadın Voleybol Takımı Dominik Cumhuriyeti'ni Yendi

Dominik Cumhuriyeti Karşısında Önemli Bir Galibiyet

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup etti. Takımın genç oyuncularından İlkin Aydın, karşılaşma sonrası sert mücadeleye dikkat çekerek, "Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum," dedi.

Olimpiyat Oyunlarının Zorluğu

Aydın, South Paris Arena’da gerçekleşen maçın ardından basın mensuplarına şu şekilde konuştu:

"Olimpiyat maçları çok zor. Hollanda karşısında forma giymemiştim ama bugün ilk kez sahadaydım. Heyecanım ve stresim yüksekti. Dominik Cumhuriyeti çok inatçı bir ekip, ve blokları ile bizleri zorlamaya çalıştılar."

Aydın, ilk setin ardından oyunlarını çözdüklerini ve ikinci sette daha iyi bir performans sergilediklerini ifade etti. "Yapamadığımız şeyleri ikinci sette sahaya koyduk ve maç bizim lehimize döndü."

Sabah Maçları ve Takımın Gücü

Sabah erken saatlerde oynanan maçlar üzerine de yorumlarda bulunan Aydın, "Sabah 5'te uyanıyoruz, bu durum zorlasa da buna alıştık," şeklinde konuştu. Takımın hücum gücünün yüksek olduğunu vurgulayan Aydın, "Herkes çok sert ve agresif ataklar yapabiliyor. İyi manşet aldığımızda kazanma şansımız artıyor." dedi.

Atmosfer ve Gelecek Maçlar

Olimpiyat atmosferini "inanılmaz" olarak nitelendiren Aydın, "Sakat oyuncular olmasına rağmen her maça farklı şekilde hazırlanıyoruz. İtalya maçı için heyecanlıyız ve galip gelmeyi istiyoruz. Buradaki seyirciyle sahada Türkiye’deymişim gibi hissediyorum, bu beni çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenen A Milli...

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından İlkin Aydın, açıklamalarda bulundu.