DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.150.597,85 0,09%

52.551 TL maaşla EGM personeli olmanın en kolay yolu açıklandı! EGM'den yeni duyuru

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak olan her açıklama yakından takip ediliyor. Ülkemizin güvenliği için kritik öneme sahip olan açıklamada yeni polis alımı için şartlar oluşmaya başladığı belirtildi. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı'na giren bütün adayları ilgilendiren açıklama EGM tarafından yapıldı.

Yayın Tarihi: 17.07.2024 15:48
Güncelleme Tarihi: 17.07.2024 15:48

52.551 TL maaşla EGM personeli olmanın en kolay yolu açıklandı! EGM'den yeni duyuru

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak olan her açıklama yakından takip ediliyor. Ülkemizin güvenliği için kritik öneme sahip olan açıklamada yeni polis alımı için şartlar oluşmaya başladığı belirtildi. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı'na giren bütün adayları ilgilendiren açıklama EGM tarafından yapıldı. Son dakika yapılan açıklama ile birlikte adayların, Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden sınav sonuçlarına ulaşabilecekleri belirtildi. 

31. Dönem POMEM Giriş Sınavı'nda mülakat aşamasına gelen adaylar için heyecan verici bekleyiş devam ederken, adaylar Polis Akademisi'ne kabul alma konusundaki son şanslarını kullanabilecekleri biliniyor. Mülakat sınavı, adayların genel yeteneklerini, bilgi birikimlerini ve motivasyonlarını değerlendirmeye yönelik bir dizi sorudan oluşmakta iken düzenlenen mülakt sınavı sonuçları ilealakalı olarak EGM tarafından son dakika açıklama yapılmış bulunuyor. Açıklanan sınav sonuçları, "Polis Akademisi Başkanlığı Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama" sayfası üzerinden tamamlanıyor. 

polis

POLİS ALIMI AÇIKLAMASI YAPILDI

EGM tarafından son dakika yapılan duyuruya göre, 31. Dönem POMEM kapsamında lisans mezunu 6.000 erkek ve 1.500 kadın personel olmak üzere EGM bünyesine toplam 7.500 polis memuru öğrenci alımı yapılacağı belirtildi. Adaylar giriş sınavı sonuçlarını Polis Akademisi'nin web adresi üzerinden öğrenecek. EGM tarafından yedek alım ile alakalı bilgilendirmede sunuldu. Bu kapsamda yedel-k listesinde yer alan adaylara herhangi bir bilgi verilmeyeceği belirtilirken, yedeklerin web adresi üzerinden yapılan duyuruları yakından takip etmesi büyük önem arz etmekte. 

POMEM alımı için takipedilecek olan adres, PA resmi internet sitesi olan https://www.pa.edu.tr/duyurular kısmı olarak biliniyor. Tüm adaylara yapılan açıklamaların bu adres üzerinden duyurulacağı belirtiliyor. 

TEMMUZ AYI POLİS MAAŞLARI

2024 yılında polis maaşlarına yapılan zamlar ile en düşük polis memuru maaşı 44.292,00 Türk Lirası'na ulaşmıştır. 8-1 dereceli polis memurunun maaşı ise 4.429 TL zam ile 52.551 TL'ye yükselmiştir.