DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.244.962,7 -0,11%

5 litre Ayçiçek yağında bomba indirim! Poşetini alan BİM'deki indirime koşacak

BİM Market 5 litre ayçiçek yağında indirim kampanyası duyurdu. BİM'de indirim yarın sabah 9'da başlıyor. İşte BİM Market'ten ayçiçek yağı indirimli fiyatı..

Yayın Tarihi: 26.06.2024 13:02
Güncelleme Tarihi: 26.06.2024 13:02

5 litre Ayçiçek yağında bomba indirim! Poşetini alan BİM'deki indirime koşacak

BİM'in yeni ürün kataloğunun sağladığı indirim fırsatları açıklandı. Ayçiçek yağı da BİM Market'in yeni indirim listesinde yer alıyor. Yarından itibaren BİM markette 5 litre ayçiçek yağının satışa sunulacağı duyuruldu. Peki, BİM'in yeni aktüel ürünler kataloğunda başka neler var? İte detaylar..

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ayçiçek yağının fiyatı önemli ölçüde arttı. Günlük fiyat artışları vatandaşlara ekonomik sıkıntı yaşatırken, bazı market zincirleri de indirim kampanyaları düzenliyor. Bu pazarlardan birisi de Türkiye'nin en ekonomik pazarlarından biri olan BİM'dir. BİM'in yeni aktüel ürünler kataloğuyla birlikte yeni indirimli ürün seçenekleri de yarından itibaren mağazalarda yerini alacak.

BİM'de ayçiçek yağı ne kadar?

5 litre Ayçiçek yağında bomba indirim

Yeni indirimli ürünler BİM aktüel ürün kataloğuyla birlikte 25 Haziran Salı günü mağazalarda olacak. Bu hafta 5L Çotanak ayçiçek yağı 179,50 TL'den BİM'de satışa sunuldu. Bu ayçiçek yağı ürünü BİM Market'in Türkiye genelindeki tüm şubelerinde satışa sunulacak ancak stoklar sınırlıdır.

BİM'in aktüel ürün indirimleri dikkat çekiyor ve indirimli ürünler hızla tükeniyor, bu nedenle uygun fiyata  alışveriş yapmak isteyenler mutlaka acele etmeli. Yarın sabah 9'da başlayacak olan indirimleri kaçırmak istemiyorsanız BİM Market önünde erkenden yerinizi almayı unutmayın.