DOLAR
34,2 -0,01%
EURO
37,53 -0,01%
ALTIN
2.886,33 -0,07%
BITCOIN
2.131.630,38 0,03%

3 taksit olan kredi vadeleri uzadı! Tutar arttı: 30.000 TL isteyen koşsun

Bankalar tarafından sunulan %0 faizli avantajlı teklifler, müşterilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 11.07.2024 14:40
Güncelleme Tarihi: 11.07.2024 14:40

3 taksit olan kredi vadeleri uzadı! Tutar arttı: 30.000 TL isteyen koşsun

Bankalar tarafından müşteri odaklı olarak bir çok kampanya hazırlanmaya devam ediyor. Hayat koşullarının olumsuzluğunun devam ettiği şu günlerde bankalar, gerek kredi gerekse de geri iade sunan kampanyaları ile dikkatleri çekiyor. Akbank'ta uzun zamnadır kampanyaların feriştahı olarak bir çok destek açıklaması yapabiliyor. Özellikle de Akbank faizsiz kredi kampanyaları yakından takip ediliyor. Son zamanlarda müşteri odaklı kampanyaları ile dikkat çeken Akbank 3 ay olan vadeyi genişleterek 6 ayda geri ödenmesİni sağlayacak yeni faizsiz kredi kampanyasını açıkladı. Banka tarafından sunulan %0 faizli avantajlı teklifler, müşterilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Akbank, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için sürekli yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Banka, %0 faizli ihtiyaç kredisi ve taksitli avans kampanyaları ile müşterilerine önemli bir destek sağlıyor. Bu kampanyalar sayesinde, müşteriler ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda faiz ödemekten de kurtuluyorlar.

zam

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Akbank tarafından müşteriye özel olarak başlatılan kampanyada yüzde 0 faizli kredi verilecek iken bu kredinin geri ödemesi ise nakit avans vadelerinin iki katı vadede seyredecek. 6 ayda ödemesi sağlanacak olan faizsiz kredi tutarı en fazla 30.000 TL olacak. Banka tarafından yapılan hesaplamada, 10.000 TL tutarındaki 6 aylık bir ihtiyaç kredisi için geri ödeme tutarı, faiz, ücret ve vergiler dahil 10.057,50 TL olacaktır. Yıllık maliyet oranı ise %1.9982'dir. Akbank tarafından başlatılan kampanya lapsamında müşteri ihtiyacını faizsiz olarak ekstra ödemeden karşılayabilecek. 

tl

TAKSİTLİ AVANS KAMPANYASI

Akbank öte yandan diğer kredi ve faizsiz kredi kampanyalarına yönelik de açıklamalarını yapmaya devam ediyor. Ayrıca %0 faizli taksitli avans kampanyası da sunuyor.  Bu kampanya kapsamında, müşteriler 3 aya kadar vade seçeneğiyle kredi kartı limitlerince ödeme alabiliyor.  Böylece, acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilir ve faiz ödemekten kaçınabilirler. Müşterisinin memnuniyetini kazanmak adına düzenlediği kampanyaları ile dikkat çeken Akbank, sunduğu %0 faizli avantajlı teklifler ile müşterilerin güvenini kazanmaya devam ediyor. Akbank, müşterilerinin maddi ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için kampanyalarını sunmaya devam ederken, bu durumdan karlı çıkan ise müşteri oluyor.