DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.151.355,72 -0,43%

25.000 TL bayram desteği onaylandı! 30 Haziran’a kadar veriliyor

Bayrama 1 aydan daha az bir vakit kaldı. Zaten ekonomik koşullar gereği kıt kanaat geçinmeye çalışan vatandaş, bayram ihtiyaçlarını karşılamanın yollarını ararken, devreye giren bankalar tarafından bir çok kampanya sunumu da yapılmaya devam ediyor

Yayın Tarihi: 28.05.2024 17:52
Güncelleme Tarihi: 28.05.2024 17:52

25.000 TL bayram desteği onaylandı! 30 Haziran’a kadar veriliyor

Bayrama 1 aydan daha az bir vakit kaldı. Zaten ekonomik koşullar gereği kıt kanaat geçinmeye çalışan vatandaş, bayram ihtiyaçlarını karşılamanın yollarını ararken, devreye giren bankalar tarafından bir çok kampanya sunumu da yapılmaya devam ediyor. Bankalar ay ay kampanya revizelerini sunuyor. Gerek yeni müşteri çekmek gerekse de müşterilerinin memnuniyetini sağlamak adına düzenlenen kampanyalar arasında en çok dikkat çeken faizsiz kredi kampanyaları olabiliyor. Kurban Bayramı ihtiyaçlarının giderilmesi adına harekete geçen TEB tarafından bayram dönemi içerisinde 25 bin TL faizsiz kredi verileceği belirtildi.

TEB 25 BİN LİRA FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Türk Ekonomi Bankası, yeni başlattığı faizsiz ve taksitli 25 bin TL nakit avans kampanyasıyla müşterilerine bir bayram sürprizi yapmaya hazırlanıyor. 23 Mayıs itibari ile başlayan sıfır faizli kredi tutarının 25 bin lira olduğu belirtilirken, bu kredinin nakit avans olarak sağlanacağı belirtilmiş bulunuyor. Kampanya ile alakalı yapılan açıklamada 30 Haziran’a kadar geçerli olan kampanyada CEPTETEB’li olarak TEB Kredi Kartı’na başvurarak, ihtiyaçlarınıza %0 faizli Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilirsiniz. 

TL

TEB Bankası tarafından başlatılan ve çok ilgi çekeceğe benzeyen kampanyanın detayları da bir o kadar cazip gözüküyor. 23 Mayıs 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanyadan faydalanabilmek isteyen müşterinin; yeni müşteri olması gerekiyor.

TEB mobil uygulaması üzerinden tamamlanacak olan uzaktan Müşteri olma süreci akabinde kredi kartı başvurusu yapılması gerekliliği de bulunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen birey, yeni müşteri olması akabinde 14 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusu yapıp belirlenen tarih aralıklarında da onay alması gerekiyor. Kredi kartı başvurusu onay alan birey, bu onaya takiben iki gün içerisinde taksitli nakit avans kampanyasından faizsiz olarak faydalanabiliyor. Faizsiz taksitli nakit avans ile alakalı yer alan detaylarda ise sadece bir kere kullanılabileceği ve maksimum 25.000 TL tutarında ve 3 ay taksitle sunulacağı bilgileri de yer alıyor.