DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.159.802,04 -0,83%

2022 KPSS puanı olan hemen başvurabilecek! MSB memur alımı için son şans

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 190 Memur Alımı Başvurularında Son Günler.Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin sayfasından yayımlanan..

Yayın Tarihi: 03.02.2024 22:40
Güncelleme Tarihi: 04.02.2024 08:39

2022 KPSS puanı olan hemen başvurabilecek! MSB memur alımı için son şans

Kariyer Bankası, iş fırsatları, memur, işçi, personel alımı başvuru süreçleri, sınav başvuruları ve sonuçları ile ilgili güncel haberleri takip ederek, iş arayanları bilgilendirmekte. İşte detaylar...

Başvuru tarihi itibariyle üst öğrenim durumuna göre nitelik tablosunda

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDAN PERSONEL ALIMI DUYURUSU

 Milli Savunma Bakanlığı'nın Personel Temin sayfasında duyurulan habere göre, MSB 190 Memur Alımı Başvuruları için son günlerde kalındı. Alımlar, Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ve Millî Savunma Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek. 

Pozisyonlar arasında memur, aşçı, bahçıvan, hizmetli, çocuk gelişimcisi, garson, hemşire, istatistikçi, kaloriferci, mal sorumlusu, mühendis (bilgisayar, inşaat, çevre, makine), mimar, mütercim, şoför, tekniker (bilgisayar, bilgisayar programlama, harita kadastro, elektrik-elektronik, matbaa, sıhhi tesisat, acil tıp, elektrik, kaporta), uzman, diyetisyen, aşçı, fırıncı, ve V.H.K.İ. maaş mutemeti yer alıyor. Başvuruların son tarihi 31 Ocak olarak belirlendi. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartları karşılaması gerekmektedir. Kariyer Bankası, bu tür kritik iş fırsatlarına yönelik güncel haberleri takip eden ve iş arayanlara bu fırsatları duyuran bir kaynak olarak rol oynamaktadır.

mimar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyurulan Memur Alımı için başvurular 29 Aralık 2023-31 Ocak 2024 tarihleri arasında https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları, 2022 KPSS'ye katılarak puan almış olmaları, belirlenen kadro ünvanları için nitelik tablosunda belirtilen şartlara uygun olmaları gerekmektedir. Başvuruların genel ağ (İnternet) ortamı dışında dilekçe, mektup, posta gibi yöntemlerle yapılmayacağı ve bu tür başvurulara cevap verilmeyeceği vurgulanmıştır.

Başvuru işlemleri e-Devlet şifresi ile https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden gerçekleştirilecek. Adaylar başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerleyip tüm aşamaları tamamlayacak ve "Tercih Yap" ekranına yönlendirilecekler. Buradan ilgili alımı tıklayarak tercihlerini belirleyebilecekler. Tercih işlemleri tamamlandıktan sonra "Tercihlerimi Göster" butonuna tıklayarak kayıtlı tercihleri kontrol edilebilecek ve adaylar son başvuru tarihine kadar tercihlerinde değişiklik yapma imkanına sahip olacaklar.

Başvuru kılavuzuna https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden erişilebileceği belirtilmiştir. Bu kılavuzda adaylara başvuru süreci, tercih işlemleri ve diğer önemli detaylar hakkında bilgiler sunulmaktadır. Adaylar, kılavuz üzerinden gerekli yönergeleri takip ederek başvuru işlemlerini eksiksiz bir şekilde gerçekleştirebileceklerdir.