DOLAR
34,11 -0,29%
EURO
38,11 -0,14%
ALTIN
2.864,73 -1,34%
BITCOIN
2.159.187,89 -0,35%

18 Yıl Sonra Kayıp Kadının Oğlu Tutuklandı

Kastamonu'da kaybolan bir kadının oğlu, cinayet şüphesiyle tutuklandı. Olayda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 09:38
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 09:38

18 Yıl Sonra Kayıp Kadının Oğlu Tutuklandı

Kastamonu'da 18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Oğlu Gözaltına Alındı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'nun oğlu Aydın Musaoğlu, soruşturma kapsamında tutuklandı.

Hatice Musaoğlu'nun Gizemli Kayboluşu

Hatice Musaoğlu, 2006 yılında kaybolmuştu. Kaybolmasının ardından yapılan araştırmalar sonuç vermeyince, durumu aile içinde bir muamma haline geldi.

Kızlardan Şüpheler Üzerine Soruşturma Başlatıldı

Son zamanlarda Musaoğlu'nun kızları, katıldıkları bir televizyon programında, annelerinin kaybolmasıyla ilgili kardeşleri Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiklerini açıkladılar. Bu açıklama üzerine Azdavay Cumhuriyet Başsavcılığı derhal harekete geçti ve soruşturma başlatıldı.

Aydın Musaoğlu'nun Tutuklanması

Aydın Musaoğlu, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Aydın Musaoğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından "Kasten öldürmek" suçlamasıyla tutuklandı.

Soruşturmada Yeni Gelişmeler

Kayıp kadının oğlu ve aynı zamanda eşi Nevin Musaoğlu, olaya ilişkin yapılan işlemler sürerken gözaltına alınmıştı. Aydın Musaoğlu'nun eşi Nevin Musaoğlu'nun emniyetteki sorgulaması devam ediyor.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Soruşturma kapsamında, Hatice Musaoğlu'nun kaybolduğu dönemde birlikte yaşadığı oğul Aydın Musaoğlu'nun evinin bahçesinde kazılar yapıldı. Ayrıca, garajın tavanı ve tabanı da incelenerek olayla ilgili yeni delil arayışına girildi.

Bu gelişmeler, yıllar önce yaşanan bir dramın tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Yetkililer, kaybolan kadının akıbetini aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.