DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.250.421,32 -0,36%

15-20'si arası hesabına bakmayan şaşıp kalıyor! Temmuz'da rekorlar kırılacak

Sosyal destek ödemelerinin hesaplara aktarılma tarihi ve zam oranları ile birlikte tüm detayların araştırılması sürerken gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelecek olan açıklamaya çevrili bekliyor.

Yayın Tarihi: 17.07.2024 12:09
Güncelleme Tarihi: 17.07.2024 12:09

15-20'si arası hesabına bakmayan şaşıp kalıyor! Temmuz'da rekorlar kırılacak

Temmuz ayının ortasını geçtiğimiz şu günlerde maaş zamları konusunda gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaşları başta olmak üzere özellikle de sosyal desteklere yapılan zam oranları ve yeni zamlı tutarları ile alakalı milyonlarca hak sahibi vatandaş araştırmasını sürdürüyor. Konu ile alakalı olarak sosyal destek ödemelerinin hesaplara aktarılma tarihi ve zam oranları ile birlikte tüm detayların araştırılması sürerken gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelecek olan açıklamaya çevrili bekliyor.

Temmuz ayı SED ödemeleri zamlı mı olacak?

Bu kapsamda hanede bulunan iki çocuğa kadar sağlanan SED desteği ile alakalı detaylarda araştırma konusu oluyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak hesaplara aktarılan önemli bir sosyal destek olarak bilinen sosyal ekonomik destek Temmuz ayında rekor bir artışta hak sahibi bireyin karşısına çıkacağa benziyor. Temmuz ayı SED ödemeleri zamlı mı olacak? sorusunun yanıtı ile birlikte SED ödemelerinin zamlı tutarları konusunda meraklı bekleyişte devam ediyor.

tl

Geçtiğimiz günlerde memur maaş zam oranınca zamlanacağı belirlenen SED ödemelerine %20'ye Varan zam uygulamasını devreye alınacağı tahmin ediliyor.

Temmuz ayı SED ödemeleri ne zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak hesaplara aktarılan SED desteğinin Temmuz ayı ödemeleri 15-20 Temmuz tarihleri arasında hesaplara aktarılması bekleniyor. Bu kapsamda SED desteğinin yanı sıra diğer sosyal desteklerde bu tarih aralığında hesaplara aktarılacak iken hesaplara aktarılan tutar ve tarih ile alakalı detaylar aile Bakanlığı tarafından kısa süre içerisinde paylaşılacak.

 Ekonomik zorlukların devam ettiği ülkemizde Dar gelirli vatandaşlara önemli bir rahatlama sağlayan destekler bu koşullarda zor günler geçiren milyonlarca haneye nefes alma imkanı sağlıyor. 20 Temmuz'a kadar hesapları aktarılması planlanan SED desteği ödemeleri ile alakalı Aile Bakanlığında Henüz bir açıklama yapılmamış olsa da her ay eş zamanlı olarak hesaplara aktarılacağı tahmin ediliyor.