DOLAR
34,25 -0,04%
EURO
37,65 -0,06%
ALTIN
2.912,52 0,24%
BITCOIN
2.184.415,5 -1,89%

10 kg çamaşır deterjanı 300 TL'den düştü! Saat 21.00'e kadar BİM'e gitmeyen kaçıracak

BİM 16 Temmuz 2024 Salı günü başlayan muhteşem indirim döneminde birbirinden farklı ürünleri listeye dahil etmiş bulunuyor.

Yayın Tarihi: 16.07.2024 14:22
Güncelleme Tarihi: 16.07.2024 14:22

10 kg çamaşır deterjanı 300 TL'den düştü! Saat 21.00'e kadar BİM'e gitmeyen kaçıracak

Hayat pahalılığı vatandaşın alışveriş deneyimini daha ucuza karşılamasına mahal veriyor. İndirimli ürünleri takip eden vatandaşın karşısına ik seçenek olarak zincir marketlerin indirimleri çıkıyor. Bu kapsamda uzun zamandır Cuma günlerini indirim günü ilan eden BİM, bir süredir Salı günleri de  birbirinden farklı kalemlerde indirimli ürünler listesini yayınlıyor. Müşterisinin evinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için harika bir fırsat hazırlayan BİM 16 Temmuz 2024 Salı günü başlayan muhteşem indirim döneminde birbirinden farklı ürünleri listeye dahil etmiş bulunuyor. 

BİM 16 TEMMUZ SALI İNDİRİMLERİ

Ülkenin her köşesinde müşterisini şaşırtacak indirimleri sunan BİM mağazalarına giderek dünyanın en iyi temizlik ürünlerini en uygun fiyatlarla elde etme şansını yakalayacaksınız. Bugün itibari ile dev boy 4 litre Güldal çamaşır suyu sadece 53,50 TL'ye satışa sunulurken,evlerde hijyen bu sayede kolay ve ekonomik olarak sağlanıyor. 

tl

BİM 16 Temmuz aktüeş ürünler kataloğunda sadece temizlil ürünleri değil, bir çok kategoride indirimin adeta dibine vuruluyor. BİM, tüm ürün yelpazesinde inanılmaz indirimleri ile damgasını vururken, 10 KG Rinso deterjan 299 TL'ye denk geliyor. Sadece 3 gün sürecek olan BİM indirim kataloğundaki ürünler Cuma günü yeni kataloğun gelmesi ile raflardan kalkacak. İşte bu sebepledir ki BİM mağazalarına gitmek bu 3 gün içinde zorunlu ola cak. Kozmetik ürünlerinden, parfünlere, temizlik malzemelerine, kişisel bakım ihtiyaçlarından ev eşyalarına kadar pek çok kalemdeki ürünün en uygun fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunulduğu kampanyada bebek bezi yumuşatıcı, havlu kağıt, tuvalet kağıdı, yüzey temizleyici gibi bir çok üründe de indirim mevcut. 

tl

Streç film, alüminyum folyo, buz torbası, kilitli poşet ve fırın torbası gibi mutfak gereçlerinizi yenilemek için de ideal bir fırsat sunan BİM mağazalarında bulunan oda spreyi ile evinizin havasını ferahlatabilir, kağıt yüz bakım maskesi ile cildinize nem ve canlılık katabilirsiniz. Nivea Derma Roll-On ile ter kokusuna veda edebilir, renkli boya seti ile evinizin dekorasyonuna renk katabilirsiniz. Komili şampuan ile saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Tüm bahsi geçen ürünler BİM mağazalarında müşterilerini bekliyor