DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.150.537,51 0,09%

10 gün içinde başvuran 500 TL'sini geri alacak! Akbank müşterilerine duyuruldu

Akbank, bayram öncesi yeni bir kampanya daha başlattı! Kampanya kapsamında 500 TL Chip para kazanma imkanı sunan banka, kampanyaya başvuru şartlarını da açıkladı. Altınyıldız Classics ile anlaşan banka, yapılacak takım elbise alışverişlerinde 500 liralık Chip para hediyesi sunuyor. Peki kimler bu 500 lira Chip para kampanyasından faydalanabiliyor?

Yayın Tarihi: 05.06.2024 16:11
Güncelleme Tarihi: 05.06.2024 16:11

10 gün içinde başvuran 500 TL'sini geri alacak! Akbank müşterilerine duyuruldu

Her ay çeşitli kampanyalar ile gündeme gelen Akbank, bu seferki kampanyasında düğün yapacaklarını hedef aldı. Düğün yapacaklar ya da düğüne gidecekler için Altınyıldız Classics ile anlaşan banka, takım elbise alacaklara büyük bir indirim de sunuyor. Böylelikle de düğüne hazırlananlara hem hesaplı hem de şık bir çözüm sunuluyor. 

Vatandaşlar, her ay bankaların sunduğu yeni kampanyaları takip ederek avantajlı fırsatları yakalamaya çalışırken, bankalar da müşteri memnuniyetini artırmak için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu bağlamda Akbank, Altınyıldız Classics ile yaptığı iş birliği sayesinde müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor.

Akbank Altınyıldız Classics kampanyası 

Akbank, Altınyıldız Classics ile düzenlediği 13 günlük kampanya ile müşterilerine 500 TL chip para kazanma imkanı tanıyor. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin belirli şartları yerine getirmeleri gerekiyor. Şartları yerine getirenler, alışverişleri sonrasında 500 TL Chip para kazanıyor. 13 Haziran tarihinde sona erecek olan bu kampanyaya katılım sağlamak için acele etmek gerekiyor. 

Altınyıldız kampanya

Akbank 500 TL Chip para kampanyasına başvuru nasıl yapılır? 

Akbank’ın Altınyıldız Classics kampanyasına katılım oldukça kolaydır. Altınyıldız Classics’in resmi web sitesi altinyildizclassics.com üzerinden yapılacak ilk 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde, müşterilere 500 TL chip para hediye edilecektir. Ancak alışveriş, kampanyaya katıldıktan sonra yapılmalıdır. İşte kampanyaya katılım adımları:

SMS ile kampanyaya katılım 

  • İlk harcamayı yapmadan önce, Akbank müşterileri, sistemdeki telefon numaları üzerinden “ALTINYILDIZ” yazıp 4566’ya SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. 
  • SMS gönderildikten ve kayıt onayı alındıktan sonra kampanyaya katılım gerçekleşecektir.
  • Gönderilen SMS’ler, operatör tarifelerine göre ücretlendirilecektir.
  • Kampanyaya katılımdan sonra yapılan 5000 liralık alışverişte, 500 TL chip para hediye edilecektir. 

Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılım

  • Juzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için harcama öncesinde “Hemen Katıl” butonuna tıklamak yeterlidir.
  • Kampanya, profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmeye başladıktan sonra katılım sağlanmış olacaktır.

tüm bu adımları takip ederek kampanyaya katılım şartlarını yerine getirenler, 500 TL değerinde Chip para kazanacaklar. Kazanılan bu Chip para, müşterilerin kartlarına anında yüklenecek. Chip paralar yine aynı şekilde Altınyıldız Classics mağazalarında ya da online alışverişler için web sitesinde kullanılacak.