DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.144.996,49 -1,5%

Konut kredileri düştü de düştü! 1.29 faizli 72 ay vadeli konut satışları başladı!

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem öncülüğünde Emlak Konut GYO resmi hizmet binasında düzenlenen toplantıda bir çok ilde geçerli olan kampanyalar ile alakalı bilgilendirme sunuldu.

Yayın Tarihi: 29.05.2024 14:26
Güncelleme Tarihi: 30.05.2024 14:37

Konut kredileri düştü de düştü! 1.29 faizli 72 ay  vadeli konut satışları başladı!

Konut fiyatlarının artışı ve kredi faizlerinin de yükselişi ev fiyatlarının artışı konusunda negatif etki yaratmaya devam ederken, ülke genelinde bakanlıkların sağladığı destekler ile konut projeleri hayata geçriliyor. Sabah saatlerinde düzenlenen toplantıda Emlak Konut GYO'ya ait bir çok ilde yeni projelerin başladığı açıklaması yapıldı. Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem öncülüğünde Emlak Konut GYO resmi hizmet binasında düzenlenen toplantıda bir çok ilde geçerli olan kampanyalar ile alakalı bilgilendirme sunuldu. Ekonomik şartlar sebebiyle cebindeki yatırımı konut almaya yeterli olmayan birey kendisine sunulan ek fırsatları değerlendirmek isterken uygun fiyatlarla ev sahibi olmak amacıyla devlet ve devlet iştiraki olan firmala tarafından çeşitli kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. 

EMLAK KONUT KAMPANYALARI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde yürütülen ve vatandaşa bir çok imkan sağlayacağı açıklanan Emlak Konut GYO ile alakalı açıklamalar sabah saatlerinde müjde olarak sunuldu. Alım koşullarının iyileşmesi ve konut sektörünün canlanması adına yeni bir kampanya başlatıldı. Erdem tarafından yapılan açıklamada farklı illerde 137 proje için çalışmalara başlandığı açıklandı. 

TL

Ülke genelinde İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli dahil 16 il genelinde çeşitli ödeme yöntemleri ile birlikte vatandaşa uygun koşullarda sunulacağı belirtildi. Konut projeleri vade farksız ara ödemeli satışlara kadar bir çok imkan sağlanıyor. Emlak Konut bünyesinde başlayan kampanyalarda sunulan faiz oranlarının da 1.20'den başlayacağı açıklanırken, 72 ay vade ile satışa sunulacağı belirtildi. Peşin olarak yapılan ev satın alımlarında ise yüzde 25 oranında indirim sağlanacağı bilgisi de verildi. 

4 FARKLI ÖDEME KOŞULU

Düşük Peşinat ve Avantajlı Ödeme Seçenekleriyle hayallere kavuşturan Emlak Konut kampanyasında 4 farklı ödeme imkanı sağlanıyor. 1. Koşul: Peşin alımlarda %25 indirim!

2. Koşul: %25 peşinat ve vade farksız ara ödemeli satış imkanı! 6., 12. ve 24. aylarda ara ödemeler ile rahatlama imkanı sunuluyor.

3. Koşul: %50 peşinat ve kalan tutarı 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme seçeneği ve 

4. Koşul: %25 peşinat ve 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit imkanı sağlanıyor.